Music Maestro(2)

Een tijd gelden schreef ik het één en anders over Last.FM. Nog steeds vind ik dit iets heel tof, maar vorige week last ik iets op Tweakers.NET wat ik minder leuk vond. We zullen in de meeste landen moeten gaan betalen om deze radio nog te kunnen beluisteren. Het zou maar gaan om een 3 Euro per maand, maar toch vind ik het jammer.

Hoog tijd dus om naar een alternatief op zoek te gaan. Eén van de eerste dingen die ik tegenkwam was Deezer.  Het ziet er mooi uit, en beschikt ook over een aardige verzameling nummers. Wat de radio’s betreft kan je kiezen uit een aantal genres. Langs de andere kant kan je zelf playlists samenstellen, waarbij je info krijgt over gelijkaardige artisten.
Het enige wat ik een beetje mis, een radio volgens artiest (zoals Pandora en Last.FM dat wel hebben). Misschien komt het nog wel, of misschien moet ik gewoon nog wat verder zoeken.

Voorlopig kan ik in elk geval verder

Published
Categorized as Blog Tagged

2 comments

 1. Hey Hans!

  Persoonlijk zou ik er eigenlijk niet veel problemen mee hebben om
  €3 te betalen om onbeperkt online radio te kunnen luisteren. Last.fm heeft ook
  kosten die betaald moeten worden he. Maarja, ik ben dan ook wel iemand van de
  vermoedelijke minderheidsgroep die betaald voor muziek. Vandaar ook mijn
  abonnement bij eMusic.com (een aanrader btw!). Zelf heb ik eigenlijk nog vrijwel
  nooit naar die Last.fm Radio geluisterd.
  Ik vraag me wel af hoe lang het gaat
  duren voor die andere gelijkaardige sites nu ook een kleine bijdrage zullen gaan
  vragen…

 2. Dag teranex

  ik wist niet dat je hier kwam lezen..
  Die 3 Euro is inderdaad niet overdreven, als je daar onbeperkt voor kan luisteren is dat echt niet duur. Wat me eigenlijk eerder dwars zit is dat ze niet iedereen gelijk behandelen. Ofwel laat je iedereen betalen, ofwel probeer je alles via reclamete regelen…
  Zoals je zegt zal het waarschijnlijk niet lang duren vooraleer andere sites ook een bijdrage gaan vragen.

Comments are closed.