Macro

Gisteren heb ik een nieuwe lens voor mijn DSLR gekocht. Ik wilde graag wat experimenteren met macro-fotografie en dus ben ik nu de trotse eigenaar van een Sigma APO MACRO 150mm F2.8 EX DG HSM.

Vermits ik hem nog maar een dag heb kan ik er nog niet veel van zeggen, maar op het eerste zicht lijkt het wel een leuk ding. Uiteraard heb ik al een paar fotootjes genomen om te proberen, en al zeg ik het zelf… er zitten er een paar leuke tussen. Het wat ik zeker nog meer onder controle zal moeten krijgen is het leren werken met zo’n beperkte DOF. Op onderstaande foto’s zal je ook zien dat de DOF nog voor wat problemen bij deze beginner. Oefening baart kunst zeker!?

Published
Categorized as Uncategorized Tagged ,

1 comment

  1. Veel success met uw nieuwe aankoop.
    Het is een haarscherpe lens, je zal er mooie macro’tjes mee maken 😉
    Benieuwd naar de volgende resultaten.

    Btw, doe ons een plezier en zet er bij de ausies een paar spinnetjes op 😉

Comments are closed.