Adelaide

Vandaag zijn we eigenlijk nog vroeger opgestaan dan anders: we hebben bewust geen rekening gehouden met het half uur tijdverschil, om zo een iets langere dag te hebben. Dan maar ineens de auto in, en ontbijten zouden we onderweg wel doen.
De kilometers gingen vlotjes, maar na een tijd begonnen onze magen te knagen. We stopten dan maar in het eerst volgende dorp om ontbijt te halen. Dat dorp had ongeveer 100 inwoners, en 1 winkel (bakker, krantenwinkel, kruidenier, drogist, post én benzinestation). Gelukkig waren er nog enkele “buns” voorradig en konden we onze reis verder zetten.
Rond 14h kwamen we aan in Adelaide en de tour-operator had nogmaals verkeerde gegevens op de voucher gezet. Gelukkig lag het juiste hotel er vlak naast. Inchecken dan maar en dadelijk de stad in. Onze eerste indruk is dat het een gezellig stadje is, niet al te groot, maar wel aangenaam. Een plaats zoeken voor onze lunch en ons avondmaal is eigenlijk nog nooit zo snel gegaan als hier.
Nu snel bed in, en morgen wijn proeven…