Op zoek naar goud!

Vanmorgen vroeg opgestaan! De ochtenddrukte van Melbourne achter ons gelaten en de goudkoorts opgezocht, na een stevig ontbijt in een winkelcentrum (een ervaring en een bagel met ei en spek rijker). Goud hebben we jammer genoeg niet gevonden, maar wel prachtige 19de eeuwse huizen. Onze rit leek wel een reis in de tijd! Je kan deze dorpjes perfect gebruiken als decor in een oude film (inclusief enkele inwoners). De enorme huizen laten de rijkdom van weleer zien.
Het was de bedoeling om een ritje te maken door de Yarra Valley op weg terug naar ons hotel. Maar de afstanden en de vroege zonsondergang hebben ons verrast, maar we hebben doorgezet. Daar dan maar iets om te eten gezocht.
Nadien terug naar het hotel. Yarra Valley in het donker, het is zo eens iets anders.

1 comment

 1. Hoi there ,

  Zeg manne da lelijk koppeke naast mijn tekst , is da bewust gekozen of is da toeval.
  Ami haar koppeke is toch een pak knapper hé.
  (of is da iets dakik per ongeluk zelf heb gedaan?)

  ‘k Moet zeggen dat jullie uitstappekes wel tof klinken.
  Bijna ni te geloven dat jullie al een week weg zijn.
  Geniet dus maar van elk moment want wa is een maand???

  (schoon)moeder

Comments are closed.