It’s Ekka time…

Vandaag zijn we naar de Ekka getrokken. Dit is een groots evenement waarbij een week lang runderen geshowed en gekeurd worden, maar ook honden, katten en paarden. De vogels en vissen niet te vergeten. Uiteraard worden ook de beste taart, cake, confituur en wol gekozen. Ook fruit, groenten en bloemen zijn te bekijken. Verder nog vele eetkraampjes, winkeltjes en een grote kermis. Eigenlijk is dit vaak de enige plaats waar de stadsmensen met het boerenleven in contact komen en ook de enige dagen waarop de boeren naar de stad komen.
Woensdag is het hier trouwens een verlofdag om de mensen de kans te geven naar de Ekka te gaan, hét dagje uit met het hele gezin.
We willen natuurlijk ook nog even Katleen (de zus van Evelien) een heel gelukkige verjaardag wensen!

1 comment

  1. Wat een leuke verjaardagswens. Aan de andere kant van de aardbol staat mijn naam in het zand. (jipie)!!!

Comments are closed.