Arusha

Vandaag zetten we koers naar Arusha, de voormalige hoofdstad van Tanzania. Onderweg nog enkele stops gemaakt om foto’s te nemen, souvenirs te kopen, geld af te halen, …
Uiteindelijk kwamen we rond 13:00h aan in onze lodge. Deze ligt een stuk buiten het centrum, in een mooi stukje groen. Heel gezellig! We konden onmiddelijk lunchen, maar eerst moest er nog afscheid genomen worden van Simba, onze chauffeur. We zaten vandaag voor de laatste keer in de truck. Door omstandigheden moest Simba vanmiddag al terug en rijden we morgen met een “normale” bus terug naar Nairobi.
Het eten vanmiddag was lekker. De rest van de middag hebben we op het terras van onze cottage geluierd.
Het avondeten liet even op zich wachten, maar het was lekker. Daarna moesten we noodgedwongen onze laatste Tanzaniaanse shillingen opmaken, vermits we morgen terug naar Kenia gaan. De enige manier om dat te doen was de bar in duiken. Lekkere whisky voor een heel interessante prijs 🙂
Daarna bed in, en om 7:30h ontbijten.