Naar het Victoriameer

Vandaag vertrokken we na het ontbijt richting grens, met onze nieuwe chauffeur: Simba. Aan de grens moesten we allemaal uitstappen, één voor één bij de Keniaanse douane ons vertrek melden, en 100 meter verder vragen aan de Tanzaniaanse douane of we binnen mochten. Geen problemen gelukkig.
Tegen de lunch kwamen we aan bij ons verblijf bij het Victoriameer. Eigenlijk zitten we aan Spekebay, een uitloper van het meer. Het is hier terug een tented camp. De tenten zijn proper, dit keer zonder eigen badkamer, maar de santaire voorzieningen zijn ook meer dan ok.
Na de lunch hebben wij ervoor gekozen om gewoon te relaxen aan het meer… Heerljk!
Het was al snel weer tijd voor het avondeten, en zo is onze dag weeral rond. Wat ik nog wel even wil benadrukken, is dat het eten hier enorm lekker is.
Morgen staat er in de voormiddag niets op ons programma, uitslapen dus. Dat zal deugd doen!