Nyali Beach

Maar niet alles liep goed…
Na een woelige, maar goede nacht zaten we aan het ontbijt (ook dit was heel lekker voor op een trein). Toen kwam de “captain” met de mededeling dat er een eind verder een goederentrein ontspoord was, en wij dus niet in Mombasa zouden aankomen. We zouden in een station op ongeveer 30 minuten van onze bestemming stoppen. Gelukkig kon onze bus naar dit station afzakken. Vermits dit station heel wat kleiner was, moesten we gewoon over de sporen wandelen om uit te stappen. Alles ging eigenlijk heel vlot, en het was ook weer eens een ervaring.
Tegen 11:00h kwamen we dan aan in ons hotel. Naast een beetje zwemmen, zonnen, eten, drinken en rusten hebben we eigenlijk niet veel meer gedaan. Relaxen dus!
Nog wel even vermelden dat we ‘s avonds een heerlijke seafood platter hebben gegeten met ons tweetjes: calamares, gamba’s, 2 vissen, 1,5 kreeft… Dat heeft echt gesmaakt
Om hoe laat we morgen ontbijten? Geen idee, we zien wel 🙂