Relax & Mombasa

Tegen 9:00h zijn we dan maar gaan ontbijten, en wat heeft het gesmaakt. Vermits het weer een beetje tegen sloeg (wisselvallig, maar niet koud), zijn we maar met Henk en Marleen naar Mombasa getrokken. Een toer met de taxi en een korte wandeling met een gids. Leuk om gedaan te hebben.
Even een klein weetje over de naam Mombasa: vroeger heette de stad Mvita. Toen de Engelsen hier kwamen vroegen ze hoe de stad heette en er werd geantwoord “mombasa” (ik begrijp u niet). Eigenlijk is dat het zelfde verhaal als met de kangoeroes en de Aboriginals. Mombasa en kangoeroe willen dus hetzelfde zeggen 🙂
Toen we terugkwamen was het al weer tijd om te lunchen. Dat hebben we dan maar naast het zwambad gedaan, en al snel was de eerste fles wijn op 😉
Nadien werd de dag gevuld met wat luieren in en rond het hotel. Het leven kan zwaar zijn…
Deze avond was er voor een laatste keer een grote tafel gereserveerd, zodat we nog eens met de hele groep samen konden eten. Morgen kan iedereen dan doen wat hij wil, en eventueel vroeg in bed kruipen. Het eten was weeral lekker, en werd vergezeld door een dankwoord aan Sander (onze begeleider) en een antwoord van Sander. Het das echt gezellig.
Morgen zien we wel weer wat we gaan doen.